Vellykket debut for Handelsuddannelsen på DM i Skills 2016

For første gang var Handelsuddannelsen med til Skills-mesterskabet, som denne gang blev afholdt i Fredericia og med sine over 60.000 besøgende kan kalde sig for Danmarks største uddannelsesevent.

 

Handelsuddannelsen deltog med en demonstrationsstand, hvorfra handelselever fra Lemvigh-Müller, Danish Crown, Sapa extrusions, Vestfrost, Electrolux og Pressalit, på fornemmeste vis repræsenterede uddannelsen.

De dygtige og engagerede handelselever kunne oplyse interesserede folkeskoleelever og andre besøgende, om handelsfunktionerne inden for business to business-handel, ved hjælp af standens lego-model af forsyningskæden. Lego modellen samt en konkurrence henvendt til folkeskoleeleverne, viste sig at være et stort tilløbsstykke.

Konkurrencen alene have 256 deltagere og skabte dermed en god anledning, til at fortælle de besøgende om Handelsuddannelsen, dens indhold og dens mange spændende karrieremuligheder. Vinderne af konkurrencen målrettet folkeskoleelever er fundet og har fået præmier tilsendt.

Handelsuddannelsen var på årets Skills-mesterskab præsenteret som et demonstrationsfag og glæder sig til DM i Skills 2017.