Nye kurser til personlige trænere

De nye kurser skal ruste personlige trænere til at støtte konkurrence- og udholdenhedsatleter i deres vej mod deltagelse i konkurrencer.

 

Atletikkonkurrencer boomer og personlige trænere skal stå klar med de rette anbefalinger og gode råd, når hypertrofi-træning skal tilrettelægges. Det drejer sig både om tilrettelæggelse af deltagelse i fitnesskonkurrencer, som lige nu er særlig populært blandt kvinder og udholdenhedskonkurrencer som ironman, adventure races mm., der typisk tiltrækker mænd.

Personlige trænere møder derfor oftere end nogensinde før kunder, der har brug for gode råd og vejledning til opbygning af muskelmasse og tilrettelæggelse og af træningsprogrammet der sikrer det ønskede performance til konkurrencen.

Derfor har HAKL bedt undervisere fra Tradium i Randers og Next – Uddannelse København udvikle nye kurser, der ruster personlige trænere til at træne netop disse kundegrupper. Ud over den uovertrufne fokus på ernæringsdelen, fokuserer de nye kurser også på de psykologiske aspekter ved de intensive træningsforløb, nærmere bestemt, hvilke forandringer atleten selv skal være forberedt på at gennemgå ved træning, og hvad det kan betyde for atletens nærmeste omgangskreds.

Kurserne skal godkendes af undervisningsministeriet før de er klar til udbud.