Ny podcast om bæredygtighed i detailhandel

Hvad ligger der bag udviklingen af et nyt AMU-forløb, der samler tre AMU-kurser i bæredygtighed?

Ny podcast fortæller om, hvordan det var at udvikle sådan et forløb. For hvad ligger der bag udviklingen af et AMU-kursus til et helt nyt område og samtidig samler tre AMU-kurser i et forløb?

Det kan du høre mere om, hvis du ser/lytter til denne podcast med folkene bag det nye AMU-forløb ”Bæredygtighed i detail”. Forløbet er helt nyt og for at dykke ned i tankerne bag forløbet – og hvad man kan lære af de tre kurser (også som underviser) – har Uddannelsesnævnets Susanne Clemensen sat sig ned med tre af folkene bag udviklingen af undervisningsmaterialet for kurserne, Anne Struve Christensen (VID Detail), Mette Haack Christensen (Aalborg Handelsskole) og Morten Adelhardt Sjølander Nielsen (VID Detail).

Om forløbet
Der kommer hele tiden nye efteruddannelseskurser med fokus på bæredygtighed. Under HAKL har man nu samlet tre forskellige til et samlet forløb, Bæredygtighed i detail, der gør kursisterne i stand til at arbejde med bæredygtighed på deres arbejdsplads. Forløbet består af to helt nye kurser: Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet og Bæredygtig butiksdrift.

Forløbet Bæredygtighed i detail dækker over følgende tre moduler:

Modul 1 Bæredygtighed i detail

Modul 2 Bæredygtigt salg

Modul 3 Bæredygtig butiksdrift

Vil du lære mere om forløbet, så kan du klikke dig ind her: Bæredygtighed i detail.

Du kan se/lytte til den cirka 18 minutter lange podcast herunder: