Uddannelsesnævnet søger: Administrativ medarbejder – vikariat på 1 år

Administrativ medarbejder – vikariat på 1 år

I Uddannelsesnævnet arbejder vi for at sikre virksomhederne relevante, gode og tidssvarende kvalifikationer gennem udvikling af de merkantile erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser, og det er hér, du kommer ind i billedet.

Vi leder nemlig efter en ny kollega. I jobbet skal du bidrage til, at vi får løst alle de opgaver, som følger med servicering af uddannelsesudvalg. Det betyder, at du som administrativ blæksprutte får en masse forskelligartede opgaver, nogle kendte, andre nye, men fælles for dem alle er, at de bidrager ind i vores arbejde med at udvikle vores uddannelser.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Mødeplanlægning, mødedeltagelse og opfølgning på møder
  • Deltagelse i konkrete udviklingsopgaver
  • Telefonbetjening og -vejledning
  • At indgå i tværgående samarbejde med Uddannelsesnævnets øvrige medarbejdere.

Vi har en uformel omgangstone, et godt socialt miljø og medarbejdere, der trives med, at vi løbende får nye opgavetyper og derfor hele tiden udvikler os og tænker nyt.

Lidt om dig:

Du trives i et miljø, hvor der dagligt er nye udfordringer, og du kan lide at tage ansvar for dig selv og for dine arbejdsopgaver. Du ser dig selv som en, der har styr på tingene, og i et arbejdsfællesskab er det dig, der byder ind på opgaverne, samtidig med at du sætter en ære i at levere dine opgaver til tiden og i en høj kvalitet. Du skriver et perfekt dansk og har flair for tal. Vi lever af at servicere vores udvalg, så derfor skal du være serviceminded.

Det er vigtigt, at du kan fungere i et team og kan udvise ansvar for de opgaver, som teamet varetager. Det betyder også, at du skal være mødestabil og være omhyggelig med de opgaver, som du løser i teamet. Din uddannelsesbaggrund har du fra en kontoruddannelse eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du allerede kender til erhvervsuddannelsesområdet og/eller arbejdsmarkedsuddannelsesområdet og har erfaring inden for administration.

Send din ansøgning til:

Kan du se dig selv i jobbet, så send din ansøgning (inkl. CV og evt. eksamensbeviser) hurtigst muligt til Uddannelsesnævnet, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1620 København V, mrk. Administrativ medarbejder, på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 29. februar 2024.

Samtaler afholdes løbende.

Vi håber på, at du kan starte den 1. april 2024, men gerne før. Vikariatet forventes at løbe frem til 1. april 2025 eller efter nærmere aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Michael Kjær Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 6165 8343.

Uddannelsesnævnet er sekretariat for Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse, og de faglige udvalg for detailhandels-, handels- og kontoruddannelserne samt uddannelser inden for oplevelsesområdet. Vi er i alt 18 ansatte. Vi indgår i et kontorfællesskab med flere andre faglige udvalg.

kollegasoeges