2024

Ti projektansvarlige Lokale Uddannelsesudvalg på det merkantile område har fået bevilget midler fra AUB-puljen for foråret 2024. Til sammen står de for 12 projekter, der får støtte for i alt knap tre millioner kroner.

Fra 2025 bliver der tilført 217 millioner kroner til grøn efteruddannelse og opkvalificering. Midlerne kan søges af udbydere af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser og det merkantile område har mulighed for at få andel i godt halvdelen af midlerne.

HAKL inviterer sammen med Viden om Data AMU- og EUD-undervisere, der arbejder med ESG eller klimarapportering i deres undervisning, til to webinarer. Læs mere og tilmeld dig her.

Ikke alle rutineopgaver er rutine. Nogle af de spørgsmål, man møder som lærepladskonsulent er spørgsmål, som kun kommer få gange om året. Så … Hvor er det nu det er min elev skal gå på skole, hvis vedkommende vil være indkøbselev?

Få svaret her:

”Skiftekompetence” handler ikke om arvinger og bobehandling, når man er lærepladskonsulent.

Ikke alle rutineopgaver er rutine. Nogle af de spørgsmål, man møder som lærepladskonsulent er spørgsmål, som kun kommer få gange om året. Så … hvordan var det nu det var når man falder over en ”hovedbekendtgørelse”?

3. juni afholdes det første møde i et nyt netværk for AMU-undervisere. Og du kan være med.

Skal du til WorldSkills i 2024? Måske drømmer du om at videreuddanne dig i Danmark eller udlandet? Så søg DA’s Uddannelsespris, der giver dig økonomisk tilskud til at forvandle drømme til virkelighed.

Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond uddeler DA’s Uddannelsespris. Der er nu åbent for ansøgninger.

Ikke alle rutineopgaver er rutine. Nogle af de spørgsmål, man møder som lærepladskonsulent er spørgsmål, som kun kommer få gange om året. Så … hvordan var det nu det var?

Der er masser af merkantil aktion, når DM i Skills åbner op for publikum den 18. april i Roskilde. Både Handelsuddannelsen, Fitnessuddannelsen og Tandklinikassistentuddannelsen er repræsenteret.