Har du tilmeldt dig? Lærepladskonferencens program er på plads

Der er nu to måneder til lærepladskonferencen i Aarhus den 15. november. Programmet er nu på plads og deltagerne får blandt andet fire forskellige workshops at vælge mellem.

Lærepladskonferencen nærmer sig. 15. november åbnes dørene for deltagere fra hele landet, som er kommet til Helnan Marselis Hotel i Aarhus for at blive klogere på deres arbejde og udviklingen indenfor deres fagområde.

Arrangørerne har sammensat et spændende program med masser af gode foredrag krydret med to workshops-sessioner, og hver gang er der mulighed for at vælge mellem to forskellige workshops. Men der er også rigelig med tid til at erfaringsudveksle i pauserne, til frokosten eller hvis man vælger at blive til middag og evt. overnatte. Det er helt op til den enkelte deltager, hvor meget man ønsker at få ud af dagen.

Du kan læse mere om programmet og lave en endelig tilmelding ved at klikke HER. På den måde er du sikret en af husets bedste pladser, når konferencen åbnes onsdag den 15. november kl. 10.00. Der er selvfølgelig lidt let morgenmad i forbindelse med registreringen fra 9.30.

Vel mødt!

 lrepladskonference