Tæt på 400 kursister på kurser i grøn omstilling og bæredygtighed

Siden Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL) fik godkendt kurset Bæredygtigt indkøb i januar 2021, er der udviklet 14 kurser mere, som omhandler grøn omstilling og bæredygtighed. Kurserne tager udgangspunkt i jobfunktioner inden for ledelse, administration, økonomi, detail, event og markedsføring – og det har der været efterspørgsel efter. Nogle af kurserne er stadig helt nye fra efteråret 2022 og foråret 2023.

Den seneste aktivitetsopgørelse fra Børne- og Undervisningsministeriet viser, at 387 kursister har deltaget på et af kurserne i grøn omstilling og bæredygtighed i løbet af 2022.

Det mest populære har været Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed, hvor 123 kursister deltog på kurset, mens kurset Introduktion til bæredygtig omstilling indtog en flot andenplads med 103 kursister i løbet af 2022.

kursistergroennekurser 

NEXT har førertrøjen på

Der blev gennemført AMU-kurser inden for grøn omstilling og bæredygtighed af i alt 12 udbydere, men specielt to af udbyderne havde en høj aktivitet.

NEXT i København toppede aktivitetslisten i 2022 med 103 kursister.
Det var 23 flere end på Tietgenskolen i Odense, hvor 80 kursister deltog på et af kurserne.

groennekurserinstitutioner