Giv dine input til Det lærepladsopsøgende arbejde 2.0

Onlineundervisningsmaterialet ”Det lærepladsopsøgende arbejde” blev lanceret tidligere i år. Folkene bag arbejder allerede på næste version og her kan du give dine input til, hvad undervisningen skal indeholde.

Jobbet som lærepladskonsulent blev en smule lettere, da de tre faglige udvalg for detailhandelsuddannelsen, handelsuddannelsen og kontoruddannelsen præsenterede det onlineværktøj, de har udviklet gennem Uddannelsesnævnet med støtte fra AUB-midlerne.

Videoerne i undervisningsmaterialet er tilrettelagt i samarbejde mellem erfarne lærepladskonsulenter. Men området er så omfattende, at der, naturligt, er ting som man ikke har fået plads til i den første udgave af læringsmaterialet.

Derfor åbner folkene bag op for at Danmarks største vidensbank på området kan komme med input. Der er, selvfølgelig, tale om den kollektive viden af alle landets lærepladskonsulenter og andre i lignende arbejdsfunktioner.

- Vi vil gerne høre, hvad vi skulle have haft med, hvad var godt – hvad var skidt? Det kan vi så tage med i udviklingen af nye moduler til version 2.0, siger Anne Mette Christiansen, chefkonsulent hos Uddannelsesnævnet og tovholder på projektet.

Har man lyst til at komme med kritik og input til projektet, kan man gøre det via spørgeskemaet herunder.

Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med onlineværktøjet, så kan man finde det HER.