Opgrader din viden!

Kom til webinar om hvorfor efteruddannelse kan være den vigtigste beslutning du tager.

Den grønne omstilling er på alles læber. Men selvom det er forholdsvis let at skrue ned for varmen og slukke lyset, når man forlader rummet, så er det straks sværere at være rigtig grøn i forbindelse med ens arbejde.

Den 28. februar fra kl. 14.00-14.45 har Sammen om uddannelse arrangeret et webinar om grøn omstilling og kompetenceudvikling med Lotte Hansen. Lotte Hansen er en af Danmarks skarpeste rådgivere om grøn omstilling, og hun vil i webinaret forklare, hvorfor det i de her år er utroligt vigtigt med efteruddannelse på bæredygtighedsområdet. Både når det gælder viden, men også når det gælder dokumentation og arbejdsgange. Lotte Hansen vil illustrere, hvorfor medarbejdere i virksomheder og organisationer er den primære drivkraft i omstillingen - og hun giver konkrete eksempler på, hvordan kompetenceudvikling resulterer i at man står stærkt i markedet.

Hvis man har interesse i webinaret, så kan man tilmelde sig ved at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. også vil de modtage en mail med link når datoen nærmer sig.

 lottehansen