Invitation til webinar: Den digitale vej i AMU

HVEM?

Denne invitation er til dig, der er underviser eller leder på AMU indenfor Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelses (HAKL) område. Men selvom du ikke er direkte involveret på området, men bare har en berøring og interesse for digital omstilling af undervisning og digitale læremidler, så er du mere end velkommen til at læse videre.

HVAD?

Webinaret ”Den digitale vej i AMU” giver dig øget indsigt i, hvordan andre undervisere og skoler arbejder succesfuldt med forskellige værktøjer inden for digital undervisning. Du får også inspiration til anvendelsesparate initiativer og tiltag, der kan understøtte øget anvendelse af digitale læremidler i fremtiden.

Formålet er at sprede viden fra HAKLs nyeste analyse, som har undersøgt muligheder potentialer i digitale læremidler for undervisere og deres kursister.

Webinaret afholdes i samarbejde mellem HAKL og Uddannelsesnævnet og faciliteres af analysehuset Damvad Analytics.

HVOR OG HVORNÅR?

Det er et webinar, så du kan i princippet deltage fra alle steder, der er en velfungerende internetforbindelse den 1. februar mellem 16.00 og 17.00.

Skulle du nu være forhindret i det tidsrum eller befinde dig et sted, hvor der ikke er internet, så bare rolig. Webinaret bliver optaget og offentligjort på Uddannelsesnævnets hjemmeside efterfølgende.

HVAD SKAL JEG GØRE?

Først skal du tilmelde dig ved at sende os en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du vil så modtage et link til webinaret kort før afholdelsen.

Du skal sende denne invitation videre til de af kollegaer, du mener vil have gavn af at deltage i webinaret.

Du kan med fordel læse denne inspirationsguide, som giver dig 11 trin mod øget anvendelse af digitale læremidler.

På gensyn

HAKL og Uddannelsesnævnet

webinar