Workshop med ledige pladser: Få indblik i den grønne omstilling og bæredygtighed i offentlig administration

Der er stadig ledige og gratis pladser til workshop om grøn omstilling og bæredygtighed med hovedforløbsskoler som udbyder kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Områdeudvalg for Kontoruddannelser til den Offentlig Forvaltning (OmKOF) inviterer de hovedforløbsskoler, der udbyder kontoruddannelsen med specialet offentlig administration til workshop om grøn omstilling og bæredygtighed torsdag den 15. december 2022.
Workshoppen afholdes via Teams, kl. 9.00 - 12.00.
OmKOF har stor interesse i en dialog med hovedforløbsskolerne om hvordan og i hvilke sammenhænge de arbejder og implementerer grøn omstilling og bæredygtighed på skoleforløbene. Både i forhold til udvalgets planlægning af udviklingsarbejde og implementering på specialet offentlig administration.

Program for workshop

  • Kl. 9.00 – 9.05 Velkommen v/ Nicoline Lind-Holm Kuhnt, Formand for OmKOF
  • Kl. 9.05 – 10.05 Resultater på kontorområdet fra analysen ”Kortlægning af fremtidige kompetencebehov i relation til den grønne omstilling på erhvervsuddannelsen inden for kontor.” v/ Christian Lykkeby Olsen, Konsulent, Moos-Bjerre.
  • Kort pause 7 minutter
  • Kl. 10.12 – 11.00 Implementering af grøn omstilling på specialet offentlig administration. v/ Ann Vibeke Mose, UCH, Helle Bitsch Bay, Niels Brock og Anne Larsen, NEXT.
  • Kl. 11.00 – 11.55 Bordet rundt og dialog om initiativer i forhold til den grønne omstilling. v/ hovedforløbsskoler og udvalget.
  • Kl. 11.55 – 12.00 Hvad tager udvalget med sig fra mødet? v/ Nicoline Lind-Holm Kuhnt, HK Kommunal.

Hvis du synes programmet for workshoppen ser spændende ud så kan du tilmelde dig her. Tilmelding foregår på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, mailadresse og skole. I modtager derefter en indkaldelse i Outlook med link til mødet i Teams, så I kan få booket tidspunktet i jeres kalender.

Frist for tilmelding er den 13. december 2022.

pexelsriccardo301930