Et tand bedre Skills, når tandklinikuddannelsen deltager

Der er nu ikke længe til DM i Skills 2023 slår dørene op i Fredericia den 2. til 4. februar 2023 og her vil tandklinikassistentuddannelsen igen være med som demonstrationsfag. 

 Det er anden gang at tandklinikassistentuddannelsen stiller op til DM i Skills som demonstrationsfag. Og forberedelserne er i fuld gang for at man kan vise, hvorfor uddannelsen ikke blot giver patienterne et bedre smil. Tandklinikassistentuddannelsen havde debut som demonstrationsfag ved DM i Skills 2022 i Høng. Det kan du læse om HER

I år stiller tandklinikassistentuddannelsen op med hele 18 fantastiske elever – mere end det dobbelt af deltagelsen i Høng. Eleverne kommer fra hhv. Hansenberg, Syddansk Erhvervsskole og Aarhus Universitet – Institut for Odontologi og Oral Sundhed.

De 18 tandklinikassistentelever er alle rustet til tænderne og klar til at svare på spørgsmål fra både folkeskoleelever, forældre og lærere til DM i Skills 2023. Der bliver derfor rig mulighed for at spørge ind til alle aspekter af uddannelsen og høre hvordan det er at arbejde på en tandklinik. Eleverne vil demonstrere forskellige behandlinger (på en dukke) samt forskellige forsøg for at give et dybere indblik ind i, hvad uddannelse og job reelt går ud på.

Skills er et kæmpe udstillingsvindue for mange af de erhvervsuddannelser, som man har mulighed for at tage efter at have afsluttet grundskolen.
Det er Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistentuddannelsen, der står bag tandklinikassistentuddannelsens deltagelse på Skills.

Læs mere om tandklinikassistentuddannelsen HER.

4

Standen fra Skills 2022, hvor uddannelsen for første gang var en del af Skills.