Handelsuddannelsen er med til DM i Skills i Høng

DM i Skills er et af de største udstillingsvinduer for erhvervsuddannelserne og derfor er de flestes øjne også rettet mod Høng i de næste 3 dage.

1

Med en forventning om over 50.000 besøgende er det et oplagt sted at gøre reklame for de forskellige uddannelser og for de besøgende er det en unik mulighed for at få kendskab til nogle af de erhvervsuddannelser, som man ikke lige kendte - og få et dybere kendskab til nogle af de uddannelser, man troede, at man kendte.

Handelsuddannelsen er med igen i år

En af landets største erhvervsuddannelser er handelsuddannelsen.
Med tæt på 2.000 elever, som er i gang med en uddannelsesaftale og en stadig stigende efterspørgsel efter elever, er der stor sandsynlighed for at finde både læreplads og job efter oplæringen.
På Skills har vi 11 elever med, som repræsenterer de forskellige specialer samt mange forskellige brancher og virksomheder. De besøgende får derfor mulighed for at lære mere om både indkøb, salg og logistik og hvor forskellige en hverdag kan se ud for to elever på samme speciale men fra forskellige virksomheder.

På standen vil der være rig mulighed for at deltage i konkurrencer og stille spørgsmål til eleverne om hvordan det er at sidde med de helt store handler eller hvordan man aktivt er en del af virksomhedens bæredygtighedsprofil, når man skal planlægge indkøb og transport.

2