Cirkulær forretningsforståelse - klar til medarbejdere og virksomheder

Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse (HAKL) har udviklet kurset om cirkulær økonomi ”Cirkulær forretningsforståelse” i samarbejde med undervisere fra skolerne EUC Nordvest og Tradium.

Kurset er et generisk kursus for medarbejdere i virksomheder, der arbejder med implementering af grøn omstilling i virksomheden. Kurset er rettet mod flere merkantile jobområder i både private og offentlige virksomheder - ledelse, salg (B2B, B2C), oplevelse, indkøb, sagsbehandling, økonomi, it, HR, kommunikation, spedition m.m. Kurset kan desuden indgå i kortere eller længere uddannelsesforløb inden for bæredygtighed og grøn omstilling eks. i sammenhænghæng med kurser som ”Introduktion til bæredygtig omstilling”(49785), ”Bæredygtigt indkøb”(49683) eller ”Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling”(45214) og ”Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed”(45251).

cirkulaeroekonomi

Deltagelse i kurset cirkulær forretningsforståelse giver deltageren viden om cirkulære forretningsmodeller og de påvirkninger produkter og materialer har i de forskellige processer i værdikæden, desuden kan deltageren i samarbejde med kolleger i virksomheden deltage i den innovative proces omkring udvikling af cirkulære forretningsområder i forbindelse med virksomhedens grønne omstilling.

Mere om kurset og udbud kan findes via AMUkurs.dk på siden ”Handel, Administration, kommunikation og ledelse”. Kurset hedder: 49893 – Cirkulær forretningsforståelse (adm. medarbejdere)