Futka afholder tre fyraftensmøder om om fremtidens tandklinikassistent i tandlægebranchen

Futka inviterer til tre fyraftensmøder i slutningen af januar og starten af februar, hvor du kan høre mere om fremtidens tandklinikassistentelever.

Fyraftensmøderne finder sted kl. 17.30 – 20.30 på følgende skoler:

SKT-skolen, København: tirsdag den 25. januar 2022 (program)

På grund af mange tilmeldinger har det været nødvendigt at flytte FUTKAs fyraftensmøde på SKT den 25. januar 2022. Fyraftensmøder finder sted i Haderup Auditoriet, der er placeret i bygning 20.

Deltagerne skal kunne fremvise Coronapas, hvis de bliver spurgt. Efter klokken 17.00 er der kun indgang gennem Panums hoveddør via Blegdamsvej 3B. 

IOOS, Århus Universitet tirsdag den 1. februar 2022 (program)
Tech College Aalborg: mandag den 3. marts 2022 (program)

Møderne lægger op til fælles dialog, hvor vi blandt andet undersøger klinikkernes og elevernes forvetninger til hinanden. Det hele bliver styret af foredragsholder og forskningschef Marianne Levinsen fra Center for Fremtidsforskning. 

Marianne Levinsen har holdt foredrag for skoler, undervisere og tandklinikassistentelever og har derfor et stort kendskab til tandlægebranchen.

Tilmelding til Uddannelsesnævnet v. Malene Christophersen på tlf. 3336 6611 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 10. januar.

FUTKA følger udviklingen med COVID-19 og aflyser i tilfælde at fortsatte restriktioner.

Det planlagte dialogmøde Fremtidens tandklinikassistent i tandlægebranchen på Tech College Aalborg udsættes pga. covid-19-situationen, herunder få tilmeldinger og afbud fra mandag den 17. januar 2022 kl. 17.30 – 20.30 til torsdag den 3. marts 2022.