Ny hjemmeside for driftsfællesskabet

Uddannelsesnævnet har sammen med IU, TUR, SUS, SEVU, DFF samt slagterfagets fællesudvalg lanceret hjemmesiden Uddannelsessekretariaterne.dk.

På siden får du det fulde overblik over alle vores sammenlagt over 100 erhvervsuddannelser og rigtig mange AMU-kurser. På siden får du også mulighed for at filtrere på både sekretariat og udvalg, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de forskellige sekretariater og deres uddannelser, som hører til i Buen.

Vores ønske om at lave en fælles hjemmeside skyldes, at vi oplever at det nogle gange kan være en udfordring for den enkelte at finde ud af, hvilket sekretariat der er det korrekte at kontakte, hvis der er spørgsmål til en konkret uddannelse eller et konkret kursus. Det ønsker vi at hjælpe med.

Derudover er hjemmesiden også et symbol på, at vi i alle Buens uddannelsessekretariater arbejder tæt sammen. Det er for os en helt naturlig ting og bidrager til at holde vores service- og vidensniveauet i top. Gennem vores erfarings- og videndeling hjælper vi virksomheder, elever og skoler bedre, end hvis vi havde arbejdet alene og hver for sig.

Vi håber, du vil tage godt i mod vores nye fælles initiativ, og at du vil opleve, at siden hjælper dig med at finde rundt i vores uddannelsestilbud.