Webinar om nyt digitalt undervisningsmateriale på kurset Bæredygtigt indkøb

Efteruddannelsesudvalget HAKL inviterer undervisere til webinar den 14. december fra kl. 9.00-10.30 om det nye digitale undervisningsmateriale til kurset bæredygtigt indkøb. På webinaret vil materialet bliver præsenteret og gennemgået af udviklerne Tina Da Silva og Lars Christian Bendtsen fra Aalborg handelsskole.

baeredygtigtindkoeb

Kurset Bæredygtigt indkøb er et nyt kursus. Det kan udbydes selvstændigt eller som en del af et forløb sammen med Professionelt indkøb i virksomheden, eller i forlængelse af kurset Introduktion til bæredygtig omstilling. Da kompetencer i bæredygtigt indkøb er nyt og har stor interesse både i detail- og handelsvirksomheder samt i offentlige forvaltninger, har HAKL ønsket at støtte op om undervisningen ved at få udviklet et digitalt undervisningsmateriale, der kan anvendes af undervisere og skoler på HAKLs område.

Materialet kan allerede nu hentes på Uddannelsesnævnets hjemmeside sammen med en underviserplan.

Tilmelding kan ske frem til selve afviklingen af webinaret. Kontakt Aida Dini, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv navn, skole og mailadresse på den/de undervisere, der deltager.