Nye spændende mikrolærings undervisningsmaterialer til ledelse og administration

HAKL har udviklet et digitalt interaktivt undervisningsmateriale, der indeholder 16 mikrolæringselementer til 3 forskellige kurser, men hvert mikrolæringselement kan også stå alene.

Der er materialer til alle kompetencemål i kurserne. Materialet kan anvendes før, under og efter kurset enten som forberedelse til kurset, supplement og øvelser til kursisterne undervejs i kurset eller som repetition eller genbesøg efter gennemført kursus. Det er muligt at plukke i mikrolæringselementerne og bruge dem som I/du har lyst til også i andre kurser, hvor det giver mening.

49729 Kommunikation som ledelsesværktøj (interaktiv mikrolæring)

Materialet indeholder video, cases, opgaver samt præsentationer om viden om kommunikation med medarbejdere i det fysiske rum samt på distancen og hvilke værktøjer, der kan anvendes mest optimalt i den givne kontekst. Materialet er udviklet af Key2Know for HAKL i samarbejde med Bibs Lassen Spindborg, Business College Syd og Karina Veng, Mercantec.

49730 Mødeledelse (interaktiv mikrolæring)

Materialet indeholder video, cases, opgaver samt præsentationer om viden om mødeledelse, udarbejdelse af dagsorden og opfølgning på fysiske møder og møder på distancen. Materialet er udviklet af Key2Know for HAKL i samarbejde med Bibs Lassen Spindborg, Business College Syd og Karina Veng, Mercantec.

billedeafmikrolaering

40750 Præsentation af tal i regneark (interaktiv mikrolæring)

Materialet indeholder case med opgaver undervejs om behandling og sortering af større talmængder i regneark samt overførsel af tal til diagrammer til præsentationer. Key2Knov for HAKL i samarbejde med Karina Breum, Udviklingscenter Syd Haderslev Handelsskole og Rasmus Yde, Aalborg Handelsskole.

Alle materialerne kan hentes gratis på https://www.uddannelsesnaevnet.dk/skoler/undervisningsmaterialer-og-laereruddannelse HAKL’s hjemmeside. Materialet kan downloades til Moodle – SCORM version eller til egen PC – WEB version (Filerne er ZIP-pakket – åbnes ved at højre klikke på musen og vælg ”Udpak alle”) for at se mikrolæring klik på "Story".

Materialet skal ud og have liv hos udbyderne, hos kursister og virksomheder. Rigtig god fornøjelse med materialerne.