Kursusindmelding for kollektiv afkortning for kurser

Nu kan efteruddannelsesudvalgene få registreret flere AMU-kurser med afsluttende prøver til brug i forsøget med kollektiv afkortning.

HAKLs indmelding af kurser til brug for kollektiv afkortning, førte til indmelding af ét kursus, Lederens rekrutteringsværktøjer, som der allerede er udviklet test til.

Såfremt kursusudbyderne skulle have opsamlet et behov hos virksomhederne for at få andre kurser med under forsøgsordningen, hører sekretariatet gerne om det senest 30. maj på mail til Louise Nielsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HAKL har i forvejen 37 kurser med digitale, afsluttende test til brug for forsøget med kollektiv afkortning af kurser for en gruppe personer, som blev oprettet sidste år. Undervisere fra 5 erhvervsskoler udviklede sidste år digitale, afsluttende test til de 37 kurser. 

Kurser der indgår i forsøget, fordeler sig på salg, service, administration, it og regnskab, men også kurser i fx ledelse og konflikthåndtering indgår. I en forsøgsperiode frem til 31. december 2018 er der mulighed for afkortning af et eller flere kurser for 3 personer eller flere uden en individuel vurdering. Fx hvis man via sidemandsoplæring i virksomheden eller andre aktiviteter har opnået dele af kursets kompetencemål.

Vil I vide mere, så kontakt den skole, der udbyder kurset, hvor man er interesseret i kun at gennemføre en del af kurset.