Handelsuddannelsen var også med på Skills

Der var ingen konkurrence i år for Handelseleverne, men derfor kræver det stadig ”skills”, at få sig en handelsuddannelse.

Derfor var handelsuddannelsen i år med som demonstrationsfag, og blev repræsenteret af 13 handelselever, der fik til opgave at undervise tilskuerne i uddannelsens mange facetter.

I den anledning var der sat både FIFA og Just Dance op på playstationen, som var et kæmpe hit for både publikum og eleverne selv.

Og så blev der delt ud til den helt store guldmedalje! I anledning af Skills havde Handelsuddannelsen fået produceret en speciel Skills goodiebag, som viser uddannelsesforløbet. Den blev uddelt til alle, som var interesserede i at høre mere om uddannelsen.

Selvom der ikke var nogen konkurrence, så kan vi roligt konstatere, at alle deltagerne var vindere i løbet af
de tre Skillsdage.

4

Fra Uddannelsesnævnet skal derfor lyde et kæmpe tak til alle deltagerne, som vi er stolte af at blive repræsenteret af.

Vi glæder os til gensyn i 2019, hvor konkurrencen er flyttet til Sydsjælland i Næstved!

Der var lavet en konkurrence for besøgende på en kahoot, hvor de svarede på spørgsmål om Handelsuddannelsen. Hovedpræmie 2.000,- kr. til ticketmaster, samt en masse andre gode præmier (gamer stol, gavekort til burgerrestaurant, B&O høretelefoner og flere) Der blev trukket lod og vinderen blev offentliggjort på facebook.