Podiepladser til to kontorassistenter i PIU konkurrencen.

Det blev til podiepladser for de to kontorassistenter, Rasmus Dines Petersen og Nikolaj Salling Rasmussen, der bidrog med henholdsvis en video og en tekst.

De to drenge deltog i Uddannelses- og Forskningsministeriets konkurrence, hvor de bedste historier fra udlandspraktik bliver præmieret.
I år gik førstepladsen til Simone Bech Aktor, som har været anlægsgartner i Norge, mens Nikolaj Salling Rasmussen løb med 3. pladsen for sin historie om praktik i hos BMW i Bremen.

Nikolajs historie fortæller om den nervøsitet og spænding, som er forbundet med at rejse til udlandet, og hans historie er et godt eksempel på, at der selvfølgelig også findes søde og rare mennesker uden for de danske grænser. Nikolaj bliver i hvert taget fornemt i mod, og i hans tid hos BMW ender han med at lære en masse om arbejdet som kontorassistent og en masse om sig selv. 
Han skriver også, at han faktisk overvejer at blive i det tyske og læse videre - Måske til Automobilkaufmann.

Rasmus fik sølv for video

I kategorien video snuppede Magnus Barup Boe førstepladsen for sin video om at være bygningssnedker i Canada. 

Tæt bag ved kom Rasmus Dines Petersen, som har lavet en video om sit praktikophold i Düsseldorf i Tyskland, hvor også han har været kontorassistent.

I videoen får vi et lille indblik i, hvad det vil sige at bo og arbejde i Tyskland. Alle de ting, som vi elsker ved Tyskland, får Rasmus præsenteret i sin film - Alt fra Kurrywurst, til oktoberfest bliver dækket. 

Kæmpe tillykke til drengene for deres flotte arbejde og deres præmie!